Performance & Recording

#cc060c

Welkom bij Performance & Recording

Hier vindt je verschillende Ensembles en Bands waar ik regelmatig mee optreed, verder onderaan zijn enkele voorbeelden van mijn studiowerk.

Wij zijn allemaal te boeken, van One-man-Bernd tot grote popband.

Contact: 0641049134

             music@berndjahn.com


Mickey & Bernd


Mickey Wagner begon haar conservatorium opleiding aan de jong talent klas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Marcel Baudet. Zij voltooide haar conservatorium piano studie DM klassiek bij Noortje Brons in Amsterdam. Daarna behaalde ze haar Master in de Ethno-Musicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Mickey treedt op als pianist en als zangeres in diverse enmsebles. Zij speelt piano in het kwartet Atmos4 waar ze o.a. de Canto Ostinato mee uitvoert en zingt in het zang-hang duo Pandamic. Daarnaast geeft zij piano en zang-les bij de Gooische Muziekschool.Als kleine jongen hoorde ik, Bernd Jahn het Adagio uit Mozarts klarinetconcert. Dit heeft mijn leven richting gegeven. Opgegroeid in een klein dorpje, gelegen in een van de landschappelijk mooiste streken in zuidwest Duitsland ging ik in de jaren negentig naar Den Haag om aan het koninklijk conservatorium bij John Ruocco Jazzklarinet te studeren. Tijdens en na mijn studie speelde ik in BigBands, jazzformaties, Filderharmonie Stuttgart en bij Vanden Ende producties. Ik geef  klarinet- en saxofoonles bij de Gooische Muziekschool in Bussum en Muziekschool Vonk in Waddinxveen waar ik ook de ensembles onder mijn hoede heb. De stijlen die ik speel, lopen inmiddels uit en in elkaar van Jazz, Klezmer, Pop, Rock, Klassiek, …..

Jole & Bernd

The Bernies

Jole, 16 jaar, is mijn dochter. Ze begon al vroeg op een kleine sopraan saxofoon, ik denk dat ze nog niet eens gewisseld had. In mijn verschillende leerlingenorkesten speelde ze mee en uiteindelijk wilde ze ook zingen. Dat doet ze nu met haar oortjes in de hele dag!

Wij hebben nu een duo, met een repertoire bestaande uit Jazz – standards en pop liedjes, het idee ontstond door de culturele Corona Lockdown, wij wilden op straat gaan spelen.

12 jaar geleden begon ik met een leerlingengroep, zes altsaxofonen, kindertjes van 10 jaar oud op de muziekschool van Waddinxveen. In de loop van de tijd wisselden de bezettingen en ook het repertoire van de band.

Nu zijn we een Dire Straits / Pink Floyd band en dat is erg leuk en klinkt buitengewoon goed.

3 blazers, gitaar, bas, drums, 2 toetsen en zang!

Bernd Jahn Quartet

Het Bernd Jahn Quartet bestaat uit collegaes van de Gooische Muziekschool Bussum.

Ons repertoire zijn Jazz Standards, Pop nummers in een jazzy jasje en ook eigen liedjes.


Erg leuk voor een klein concert, live muziek in een Café of voor een stijlvolle receptie.


Bernd Jahn               - Klarinet/sax

Ruby Woudt              - Zang

Francois van Bemmel - Bas/git

Floris van Elderen      - Drums

Welkom in de studio

Je kan bij mij terecht om een demosong op te nemen.

Als je geen song hebt kan ik er ook eentje voor je schrijven.

Ik ben met verschillende muziekstijlen vertrouwd en vind het altijd een uitdaging om een zo mooi mogelijk resultaat te leveren.

Hieronder zijn enkele voorbeelden.


Have fun!